Instalatii Erp Inverter tip multisplit

Instalatiile de aer conditionat Inverter SkyTek tip split

Sistemele multisplit SM SkyTek DC Inverter, proiectate ErP in scopul asigurarii inaltei eficiente energetice, va ofera solutia optima de climatizare a spatiilor rezidentiale sau comerciale cu incinte de diferite destinatii ce nu permit instalarea mai multor unitati exterioare pe fatadele cladirilor.

Gama de produse este axata in acesta etapa pe unitati exterioare cu capacitate de 36000Btu/h conectabile la maxim 4 unitati interioare de diferite tipuri si capacitati prin asigurarea independentei in functionare a acestora. Designul modern al unitatilor interioare de perete, caseta sau de tubulatura, acelasi cu cel al gamelor split simplu, asigura integrarea acestora in estetica spatiului deservit.

Produsele Skytek sunt proiectate special pentru aplicatii “light commercial" cu regim de functionare intensiv si incorporeaza tehnologie de ultima generatie. Performantele tehnice superioare sunt asigurate la un nivel de pret competitiv si beneficiaza de suport tehnic pentru instalare, service precum si de asigurarea de piese de schimb conform reglementarilor UE.

Date tehnice:


Caracteristici specifice unitatilor interioare:

Sisteme de aer conditionat in configuratii recomandate:

"Mini Office" - dublu split cu unitati interioare tip caseta sau de tubulatura
"Vila" - triplu split cu doua unitati interioare de perete 2,5 kW si o unitate interioara de perete de 5,3 kW