Instalatii de aer conditionat tip Split 'DE PERETE' - ErP Inverter

Instalatiile de aer conditionat Inverter SkyTek tip split

Instalatiile de aer conditionat Inverter SkyTek tip split pentru uz rezidential si cu aplicatii pentru mici spatii comerciale reprezinta solutia ce asigura optim racirea si incalzirea incintelor cu costuri reduse. SkyTek DC Inverter este caracterizat prin: economia de energie clasa A, eficienta la temperaturi exterioare extreme, fiabilitate crescuta, design modern, unitati compacte si silentioase, multiple regimuri de functionare facil accesibile prin telecomanda IR programate pentru atingerea confortului dumneavoastra.

mai multe detalii

Instalatii de aer conditionat tip Caseta

Instalatiile de aer conditionat tip caseta SkyTek DC Inverter

Instalatiile de aer conditionat tip caseta SkyTek DC Inverter sunt solutia optima pentru climatizarea spatiilor comerciale ce dispun de plafon fals, asigurand o distributie uniforma a aerului prelucrat, un design adaptat destinatiei incintei cu o instalare facila si un pret competitiv.

Clasa A de eficienta energetica asigurata de tehnologia DC Inverter este valabila pentru toata gama si modul de functionare adaptabil cerintelor constituie argumentele unei investitii ce contribuie la identitatea sediului in care va desfasurati activitatea.

mai multe detalii

Instalatii de aer conditionat tip Duct

Instalatiile de aer conditionat tip duct SkyTek DC Inverter

Instalatiile de aer conditionat tip “duct” SkyTek DC Inverter cu montajul unitatii interioare in plafonul fals si refularea aerului prin sistemul de tubulatura si grile terminale sunt solutia ideala ce asigura adaptarea functionarii la necesarul de realizat in incinte comerciale cu multiple incaperi sau open-space uniform climatizate pentru confortul ocupantilor.

mai multe detalii

Instalatii tip consola cu montajul unitatii interioare la pardoseala

Instalatii tip consola cu montajul unitatii interioare la pardoseala

Climalux va prezinta noile instalatii de aer conditionat split SkyTek STP DC Inverter cu unitatea interioara tip consola pentru montaj la pardoseala ce beneficiaza de un design elegant.

mai multe detalii

Instalatii ERP Inverter tip flexi cu montajul unitatii interioare pe perete/sub plafon

Instalatii ERP Inverter tip flexi cu montajul unitatii interioare pe perete/sub plafon

Designul elegant al instalatiilor de aer conditionat Skytek tip consola convertibila (denumite si flexi - STP07H1erp2 si STP11H1erp2) se incadreaza perfect in proiectele destinate climatizarii spatiilor comerciale in care nu exista posibilitatea distributiei aerului de la unitati montate in plafonul fals.

mai multe detalii

Instalatii de aer conditionat split tip Coloana

Instalatii tip coloana

Instalatiile de aer conditionat split tip Coloana sunt cel mai nou introduse in portofoliul SkyTek. Scopul este oferirea unor produse ce beneficiaza de o estetica si o tehnologie performanta pentru situatiile in care climatizarea spatiilor de mari dimensiuni nu permite utilizarea de sisteme centralizate cu distributia aerului din plafonul fals.

Eficienta functionarii in regim de racire sau incalzire si adaptabilitate la necesarul spatiului deservit datorita tehnologiei DC Inverter, face din aceste instalatii solutia cu cel mai bun raport performanta – pret.

mai multe detalii

Instalatii Erp Inverter tip multisplit

Instalatii tip multisplit

Sistemele multisplit SM SkyTek DC Inverter, proiectate ErP in scopul asigurarii inaltei eficiente energetice, va ofera solutia optima de climatizare a spatiilor rezidentiale sau comerciale cu incinte de diferite destinatii ce nu permit instalarea mai multor unitati exterioare pe fatadele cladirilor.

Gama de produse este axata in acesta etapa pe unitati exterioare cu capacitate de 36000Btu/h conectabile la maxim 4 unitati interioare de diferite tipuri si capacitati prin asigurarea independentei in functionare a acestora. Designul modern al unitatilor interioare de perete, caseta sau de tubulatura, acelasi cu cel al gamelor split simplu, asigura integrarea acestora in estetica spatiului deservit.

mai multe detalii